Küldetésünk

A Fénysugár Polgári Társulás 2004. január 1-én alapult. A non-profit szervezet fő céljaként a keresztyén (keresztény) és emberi értékek továbbadását tűzte ki gyerekek körében. Tagjai (akik a gyerektáborok aktív szervezői és vezetői is egyben) szakmájukat aktívan gyakorló felvidéki és magyarországi pedagógusok, lelkészek, katechéták, orvosok, egészségügyi nővérek, óvónők, védőnők, okleveles mérnökök és egyetemi hallgatók, akik küldetésüknek tekintik a gyerekekkel való foglalkozást.

A 30 éves gyerektábori múltra visszatekintő, polgári társulásként 20 éve működő szervezet tagjai küldetésüknek érzik a magyar népi hagyományok ápolását, terjesztését és megőrzését is.
A táborok egyik fő mentora és fizikai-szellemi támogatója Budapest Pestújhelyi gyülekezetének lelkésze, Tóth Kása István.

Ezúton is szeretnénk kifejezni Isten iránti hálánkat és köszönetünket mindazon fizikai, szellemi és anyagi támogatónak - vezetőnek, szülőnek és gyereknek egyaránt- aki hozzájárult ahhoz, hogy a Fénysugár Polgári Társulás megalakulhatott és büszkén vállalhatja 20 éves múltját.

 

Amennyiben közelebbi bepillantást szeretne nyerni táboraink életébe, a gyerektábori foglalkozásokba, tekintse meg honlapunkon található fényképgalériánkat.